Gulvafslibning i Aarhus – Det lokale gulvservice firma i Aarhus

Gulvafslibning i Aarhus tilbydes af solidt gulvfirma med mange års erfaring. Billig gulvafslibning priser, god kvalitet samt kort ventetid er hvad du kan forvente fra os. Bor du i Skejby, Egå, Viby eller andre steder i Aarhus området, kan vi hjælpe dig med en rigtig god gulvløsning. Opfriskning af trægulve kan foregå på forskellige måder alt afhængig af dine ønsker, drømme og behov.

NOTE: Det vigtigste er, at dit nyafslebne trægulve får det udseende som passer til dine ønsker og forventninger.

Billig gulvafslibning i Aarhus, Højbjerg og Abyhøj

At være den lokale gulvmand i det Østjyske forpligter. Derfor har vi altid en smule overkapacitet, så vi kan træde til med kort varsel, såfremt en gulvopgave haster. Det er vigtig for os at have billig gulvafslibning priser så alle kan være med samt en kvalitet uden sidestykke.

Den lokale gulvekspert i Aarhus og omegn

Gulvafslibning i Aarhus, Skejby, Højbjerg og Viby. Afslibning og afhøvling af træ og trægulve med gulvbehandling. Lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet tilbydes af erfaren gulvsliber og gulvfirma med mange års erfaring. Gulvarbejde, gulvrestaurering og gulvrenovering i Åbyhøj, Hinnerup, Trøjborg og Hasle. Gulvafslibning med lud, sæbe, voks, olie og lak. Eventuelt med hvid olie, hvid lak, eller hvid lud efter ønske. På billedet ses en gulvslibemaskine igang med at afslibe et parketgulve. Også plankegulve og lamelgulve kan med fordel afslibes og få en ny gulvbehandling. Vi tilbyder også afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbordplade samt vindueskarme i træ. Dette med en fuldslibning, grovslibning, mellemslibning eller helt let afslibning så gulvet kommer til at fremstå smukt og slidstærkt.Selv de smukkeste trægulve har svært ved at holde deres udseende i mange år. Hos Aarhusgulvservice.dk kan vi dog sørge for at dit trægulv igen får sit smukke look tilbage. En af de mest simple og mest effektive måder at gøre det på er ved at foretage en gulvafslibning. Her fjerner man det øverste og mest slidte lag, hvorefter gulvet igen fremstår så pænt og glansfuldt som nyt.

Gulvafslibning i Aarhus og hele Østjylland

En gulvafslibning svarer nærmest til at få lagt et helt nyt trægulv, men tag ikke fejl! Prisen er flere gange lavere. Aarhusgulvservice.dk leverer grundige og fine gulvafslibninger til hele Århus. Derudover foretager vi også gulvafslibninger i hele oplandet. Fra Lystrup til Tranbjerg og fra Hinnerup til Malling.

Fremgangsmåde for gulvafslibning

Fremgangsmåden er faktisk meget simpel. Det betyder dog ikke, at det er en opgave, man umiddelbart lige kan klare på egen hånd.

“Maskinerne er store og kraftfulde. Det betyder, at de er i stand til at ødelægge hele gulvet, hvis de bliver brugt forkert og er i urutinerede hænder.”

Hos Aarhusgulvservice.dk foregår gulvafslibning altid efter denne opskrift:

  • Alle møbler skal ud af stuen. Derudover skal gulvlister fjernes, da de let ødelægges af de kraftfulde maskiner.
  • Sandpapir med et lavt korntal påsættes slibemaskinen. Denne type sandpapir er meget grov og sikrer, at det øverste lag bliver fjernet hurtigt. Det er det øverste lag, som har været udsat for mest slitage.
  • Gradvist skiftes maskinens sandpapir til finere og finere typer. Det fjerner alle splinter og knaster i gulvet. Til sidst anvendes noget af markedets fineste sandpapir. Det giver gulvet en blød og lækker overflade, som er behagelig at bevæge sig rundt på.

Gulvafslibning i Aarhus og efterbehandling efter ønske

Det er ikke nok med en gulvafslibning, for et nyafslebet trægulv kan ikke stå alene. Der må påføres en overfladebehandling så gulvet ikke forgår. En gulvbehandling skal give et smukt trægulv, samtidig med en beskyttende overflade. Vi kan opremse nogle stykker som måske kunne have din interesse:

  • Oliebehandling
  • Lakering
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling
  • Bejdsning
  • Voksbehandling

Olie, lak, lud eller sæbe er blot nogle af de typer gulvbehandling som kan vælges. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i og forholde sig til. Og uden det fornødne overblik er sandsynligheden for et fejlkøb til stede. Derfor kan jeg tilråde at du kontakter din lokale gulvservice for en snak om dine trægulve. Så er du sikker på at have en gulvfagmand som bisidder, og dermed en sikkerhed for det perfekte trægulv.

NOTE: Når gulvet har været gennem gulvafslibningen, er det meget vigtigt, at det får en lakering. Det sikrer, at gulvet holder i mange år, så man ikke behøver at tænke på gulvafslibning igen lige foreløbigt.

Hos Aarhusgulvservice.dk kan du få kompetent vejledning i at vælge den rigtige lakering til dit gulv. Endvidere er du sikker på høj kvalitet på gulvafslibning i Aarhus samt billig gulvafslibning priser.

 

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 2 votes)
Gulvafslibning i Aarhus - Det lokale gulvservice firma i Aarhus, 10.0 out of 10 based on 1 rating